Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКрижська, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЄршов, Олександр Вадимович-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorКрижськая, Татьяна Анатольевна-
dc.contributor.authorЕршов, Александр Вадимович-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.contributor.authorKryzhska, Tatyana-
dc.contributor.authorErshov, Alexander-
dc.date.accessioned2020-01-30T08:39:40Z-
dc.date.available2020-01-30T08:39:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285-
dc.descriptionThe paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКрокuk_UA
dc.subjectбілковий стабілізаторuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectбелковый стабилизаторuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectprotein stabilizeruk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleВикористання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeИспользование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасыuk_UA
dc.title.alternativeThe use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technologyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора.pdf292,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.