Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Крижська, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Єршов, Олександр Вадимович | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Крижськая, Татьяна Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Ершов, Александр Вадимович | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriia | - |
dc.contributor.author | Kryzhska, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Ershov, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T08:39:40Z | - |
dc.date.available | 2020-01-30T08:39:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285 | - |
dc.description | The paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Крок | uk_UA |
dc.subject | білковий стабілізатор | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | белковый стабилизатор | uk_UA |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UA |
dc.subject | protein stabilizer | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.title | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасы | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technology | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора.pdf | 292,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.