Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7311| Назва: | Створення функціональних кисломолочних продуктів |
| Інші назви: | Создание функциональных кисломолочных продуктов Creation of functional dairy products |
| Автори: | Самілик, М. М. Цирулик, Р. В. Самилык, М. М. Цирулик, Р. В. Samilyk, M.M. Tsyrulyk, R. V. |
| Ключові слова: | йогурт столовий буряк бурякові цукати йогурт столовая свекла свекольные цукаты yogurt table beet beet candied |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Izdevnieciba “Baltija Pudlishing” |
| Бібліографічний опис: | Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Р. В. Цирулик // International scientific and practical conference «Technical sciences : histori, the present time, the future, EU experience»,(Wloclawek, Republic of Poland, September 27-28, 2019). –Wloclawek : Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”, 2019. - P.118-121 |
| Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено створенню функціональних кисломолочних продуктів. Работа посвящена созданию функциональных кисломолочных продуктов. |
| Опис: | The work is devoted to the creation of functional dairy products. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7311 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів.pdf | 157,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.