Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2020-02-10T11:14:05Z-
dc.date.available2020-02-10T11:14:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні моделі розвитку агропромислового виробництва : виклики та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, ( м. Глухів, 27 вересня 2018 р.). – Глухів : ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ, 2018uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346-
dc.descriptionIn the work the method of reducing the energy intensity of the drying process is proposed using the combined method.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі запропоновано метод зниження енергоємності процесу сушіння шляхом використання комбінованого методу. В работе предложен метод снижения энергоемкости процесса сушки путем использования комбинированного метода.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУuk_UA
dc.subjectкомбінована сушкаuk_UA
dc.subjectелектроконтактний нагрівuk_UA
dc.subjectнапругаuk_UA
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UA
dc.subjectэлектроконтактный нагревuk_UA
dc.subjectнапряжениеuk_UA
dc.subjectcombined dryinguk_UA
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UA
dc.subjectvoltageuk_UA
dc.titleСпосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктівuk_UA
dc.title.alternativeСпособ снижения энергоемкости процесса сушки фруктовuk_UA
dc.title.alternativeA way to reduce the energy intensity of the fruit drying processuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності.pdf487,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.