Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7370
Назва: Определение содержания белка, жира и мочевины в молоке в разные периоды лактации
Інші назви: Визначення змісту белка, жира і сечовини в молоці в різні період лактації
Determination of the content of protein, fat and urea in milk in different periods of lactation
Автори: Долбоносова, Р. В.
Гузь, О. И.
Долбоносова, Р. В.
Гузь, О. І.
Dolbonosova, R. V.
Guz, O. I.
Ключові слова: мочевина
молоко
период лактации
сечовина
молоко
період лактації
urea
milk
lactation
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВГАВМ
Бібліографічний опис: Долбаносова Р. В. Определение содержания белка, жира и мочевины в молоке в разные периоды лактации [Электронный ресурс] / Р. В. Долбаносова, О. И. Гузь // Международная научно-практическая конференция, посвященная 85-летию биотехнологического факультета, «Проблемы и перспективы развития животноводства», (Витебск, 31 октября - 2 ноября 2018 г.). – Витебск : ВГАВМ, 2018. - С. 122-123.
Короткий огляд (реферат): В настоящее время в Украине возросли требования молокоперерабатывающих предприятий к качеству молока, а именно содержанию жира, белка и мочевины. Как известно на эти показатели существенно влияют содержание и кормление животных в разный лактационный период. Нарушение обмена веществ и возникновение таких заболеваний как ацидоз, кетоз, нарушение минерального обмена, маститы приводят к значительным изменениям этих показателей. В даний час в Україні зросли вимоги молокопереробних підприємств до якості молока, а саме вмістом жиру, білка і сечовини. Як відомо на ці показники істотно впливають утримання і годування тварин в різний лактаційний період. Порушення обміну речовин і виникнення таких захворювань як ацидоз, кетоз, порушення мінерального обміну, мастити призводять до значних змін цих показників.
Опис: At present, the requirements of milk processing enterprises to the quality of milk, namely the content of fat, protein and urea, have increased in Ukraine. As you know, these indicators are significantly influenced by the maintenance and feeding of animals in different lactation period. Metabolic disorders and the occurrence of such diseases as acidosis, ketosis, impaired mineral metabolism, mastitis lead to significant changes in these indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7370
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Определения содержания белка, жира...pdf130,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.