Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola-
dc.contributor.authorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorBeyko, Ludmila-
dc.contributor.authorHoriuk, Yulia-
dc.contributor.authorSkliar, Oleksandr-
dc.contributor.authorKernychny, Serhii-
dc.contributor.authorКухтин, Микола-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина-
dc.contributor.authorБейко, Людмила-
dc.contributor.authorГорюк, Юлія-
dc.contributor.authorСкляр, Олександр-
dc.contributor.authorКерничний, Сергій-
dc.contributor.authorКухтын, Николай-
dc.contributor.authorКравченюк, Кристина-
dc.contributor.authorБейко, Людмила-
dc.contributor.authorХорюк, Юлия-
dc.contributor.authorСкляр, Александр-
dc.contributor.authorКерничный, Сергей-
dc.date.accessioned2020-02-27T13:26:53Z-
dc.date.available2020-02-27T13:26:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationStudy of the influence of savinase®evity16l enzyme on biofilms formation of staphylococcus aureus on stainless steel with different roughness [Electronic resource] / Mykola Kukhtyn, Khrystyna Kravcheniuk, Ludmila Beyko [and athers] // Eureka : Life Sciences, 2019. - Vol 2. - Р. 26-32uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7521-
dc.descriptionОбразование микроорганизмов на молочном оборудовании создает серьезную проблему, поскольку их трудно устранить с помощью моющих и дезинфицирующих средств, что приводит к загрязнению молочных продуктов микроорганизмами. Целью работы было изучение плотности биоплодов, уменьшенных в 2,3–2,1 раза (р≤0,05), по сравнению с условием до обработки, и они были охарактеризованы как средние по плотности.uk_UA
dc.description.abstractMicrobial Аlms formation on the dairy equipment creates a serious problem, because they are difАcult to eliminate by washing and disinfecting means that results in contaminating dairy products by microorganisms. The aim of the work was to study the in density of bioАlms decreased in 2,3–2,1 times (р≤0,05), comparing with a condition before processing, and they were characterized as ones of the middle density. Утворення молочної залози на молочному обладнанні створює серйозну проблему, тому що вони усуваються засобами миття та дезінфекції, що призводить до забруднення молочних продуктів мікроорганізмами. Метою роботи було вивчення щільності біоамм, зменшеного в 2,3–2,1 рази (р≤0,05), порівняно з умовою перед обробкою, і вони були охарактеризовані як середні.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectmikroorganizmuk_UA
dc.subjectdairy zalozauk_UA
dc.subjectdesinfektsіyauk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectмолочна залозаuk_UA
dc.subjectдезінфекціяuk_UA
dc.subjectмикроорганизмыuk_UA
dc.subjectмолочная железаuk_UA
dc.subjectдезинфекцияuk_UA
dc.titleStudy of the influence of savinase®evity 16l enzyme on biofilms formation of staphylococcus aureus on stainless steel with different roughnessuk_UA
dc.title.alternativeДослідження впливу ензиму savinase®evity 16l на формування біофілми staphylococcus aureus на нержавецьку сталі з різними ручностіuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния фермента savinase® evity 16l на формирование биопленок staphylococcus aureus на нержавеющей стали с различной жесткостьюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Study of the influence.pdf901,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.