Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7588
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T09:40:09Z | - |
dc.date.available | 2020-03-12T09:40:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Функціонально-технологічні показники м'ясомістких посічених напівфабрикатів з м'яса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 216-218. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588 | - |
dc.description | The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | мясомісткі посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | функціонально-технологічні показники | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие рубленые полуфабрикаты | uk_UA |
dc.subject | функционально-технологические показатели | uk_UA |
dc.subject | meat- containing chopped semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | f and technological indices | uk_UA |
dc.title | Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качки | uk_UA |
dc.title.alternative | Функционально-технологические показатели мясосодержащих рубленых полуфабрикатов из мяса утки | uk_UA |
dc.title.alternative | Functional and technological indices of meat-containing chopped duck semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко_3_НУХТ_5_6_11_2019.pdf | 323,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.