Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7590
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T11:45:56Z | - |
dc.date.available | 2020-03-12T11:45:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – Сер. «Харчові технології». – Львів, 2019. – Т. 21, № 92. – С. 8-13. – Режим доступу: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7590 | - |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було обґрунтування доцільності виробництва м'ясомістких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом механічного обвалювання індика, розширення асортименту м’ясної продукції з одночасним підвищенням біологічної цінності. Целью нашей работы было обоснование целесообразности производства рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом механической обвалки индюка, расширение ассортимента мясной продукции с одновременным повышением биологической ценности. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | The purpose of our work was to substantiate the feasibility of production of meatcontaining chopped semi-finished products with duck meat and mechanically deboned turkey meat, expanding the range of meat products, while increasing the biological value. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | мясо птицы | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки | uk_UA |
dc.title.alternative | Оценка качества мясосодерожащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality assessment of meatcontaining semi-finished products with duck meat | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гжицького.pdf | 953,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.