Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2020-03-12T11:45:56Z-
dc.date.available2020-03-12T11:45:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – Сер. «Харчові технології». – Львів, 2019. – Т. 21, № 92. – С. 8-13. – Режим доступу: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7590-
dc.description.abstractМетою нашої роботи було обґрунтування доцільності виробництва м'ясомістких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом механічного обвалювання індика, розширення асортименту м’ясної продукції з одночасним підвищенням біологічної цінності. Целью нашей работы было обоснование целесообразности производства рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом механической обвалки индюка, расширение ассортимента мясной продукции с одновременным повышением биологической ценности.uk_UA
dc.description.sponsorshipThe purpose of our work was to substantiate the feasibility of production of meatcontaining chopped semi-finished products with duck meat and mechanically deboned turkey meat, expanding the range of meat products, while increasing the biological value.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛНУВМБ імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectмясо птицыuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.titleОцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качкиuk_UA
dc.title.alternativeОценка качества мясосодерожащих рубленых полуфабрикатов с мясом уткиuk_UA
dc.title.alternativeQuality assessment of meatcontaining semi-finished products with duck meatuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гжицького.pdf953,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.