Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7592
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Svyatnenko, Roman Serhiyovych | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Святненко, Роман Сергійович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Святненко Роман, Сергеевич | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T13:49:14Z | - |
dc.date.available | 2020-03-12T13:49:14Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, V. Tischenko, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 522-532. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592 | - |
dc.description | Целью нашей работы был анализ эффективности применения экстрактов розмарина и клюквы в технологии комбинированных мьясомистких хлебов с мясом пресноводной рыбы, которое отличается высоким содержанием полиненасыщенных жирных кислот. | uk_UA |
dc.description.abstract | The aim of this study was to analyze the effectiveness of rosemary and cranberry extracts in the technology of combined meatcontaining breads with freshwater fish and a high content of polyunsaturated fatty acids. Метою нашої роботи був аналіз ефективності застосування екстрактів розмарину та журавлини в технології комбінованих м’ясомістких хлібів із м’ясом прісноводної риби, яке відрізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | antioxidant | uk_UA |
dc.subject | rosemary extract | uk_UA |
dc.subject | cranberry extract | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | екстракт розмарину | uk_UA |
dc.subject | екстракт журавлини | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | экстракт розмарина | uk_UA |
dc.subject | экстракт клюквы | uk_UA |
dc.title | The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads | uk_UA |
dc.title.alternative | Ефективність натуральних рослинних екстрактів у технології комбінованих м’ясомістких хлібів | uk_UA |
dc.title.alternative | Эффективность натуральных растительных экстрактов в технологии комбинированных мясосодержащих хлебов | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 487,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.