Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl Mikolaovich-
dc.date.accessioned2020-06-09T13:24:22Z-
dc.date.available2020-06-09T13:24:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБожко Н. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Божко, В. Тіщенко, В. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Том 26, № 1. – С. 134-141. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202 . – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612-
dc.descriptionThe purpose of the study was to develop a formulation of a new type of meat-containing chopped semi-finished products by optimizing the traditional formulation by combining waterfowl meat and freshwater aquaculture, to analyse the consumer and biological value of the obtained products.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розроблено рецептуру нового типу м’ясомістких посічених напівфабрикатів шляхом оптимізації традиційної рецептури поєднанням м’яса водоплавних птахів і прісноводних аквакультур, проведено аналіз споживчої та біологічної цінності отриманих продуктів.. В статье разработана рецептура нового типа мясосодержащих рубленых полуфабрикатов путем оптимизации традиционной рецептуры сочетанием мяса водоплавающих птиц и пресноводных аквакультур, проведен анализ потребительской и биологической ценности полученных продуктов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectм’ясомісткі посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectпрісноводна рибаuk_UA
dc.subjectмясосоджержащие полуфабрикатыuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectпресноводная рыбаuk_UA
dc.subjectMeat-containing semi-finished productsuk_UA
dc.subjectDuck meatuk_UA
dc.subjectFreshwater fishuk_UA
dc.titleДослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование потребительской и биологчиеской ценности мясосодержащих рубленых полуфабрикатовuk_UA
dc.title.alternativeResearching of consumer and biological value of meat-containing semi-finished minced productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_ТИщенко_НУХТ.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.