Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7692
Назва: Дослідження сировини й готових сільськогосподарських продуктів сучасними фізичними й фізико-хімічними методами
Інші назви: Исследование сырья и готовых сельскохозяйственных продуктов современными физическими и физико-химическими методами
The study of raw materials and finished agricultural products by modern physical and physico-chemical methods
Автори: Хурсенко, Світлана Миколаївна
Хурсенко, Светлана Николаевна
Khursenko, Svetlana
Ключові слова: сировина, сільськогосподарські продукти
сучасні фізичні методи
фізико-хімічні методи
сырье
сельскохозяйственные продукты
современные физические методы
raw materials
agricultural products
modern physical methods
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Хурсенко С. М. Дослідження сировини й готових сільськогосподарських продуктів сучасними фізичними й фізико-хімічними методами [Електронний ресурс] / С. М. Хурсенко // Матеріали 25-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Технології ХХІ сторіччя», (15-20 вересня 2019 р.). – Суми-Одеса, 2019. – Ч. 1. – C. 59.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблему дослідження харчових продуктів, яка є складним аналітичним завданням. Показано, що необхідно пристосовувати стандартні методи до особливостей складу й фізико-хімічної структури продукту, а також враховувати фізичний стан досліджуваної речовини. Висвітлені сучасні фізичні й фізико-хімічні методи дослідження (електрохімічні, спектральні, хроматографічні, реологічні тощо), які сприяють підвищенню надійності технологічного контролю на підприємствах і поліпшенню якості готових продуктів. Рассмотрена проблема исследования пищевых продуктов, которая является сложным аналитическим заданием. Показано, что необходимо приспосабливать стандартные методы к особенностям состава и физико-химической структуры продукта, а также учитывать физическое состояние исследуемого вещества. Освещены современные физические и физико-химические методы исследования (электрохимические, спектральные, хроматографические, реологические и т.д.), способствующие повышению надежности технологического контроля на предприятиях и улучшению качества готовых продуктов.
Опис: The problem of food research, which is a complex analytical task, is considered. It is shown that it is necessary to adapt standard methods to the characteristics of the composition and physico-chemical structure of the product, as well as to take into account the physical state of the test substance. Modern physical and physicochemical research methods (electrochemical, spectral, chromatographic, rheological, etc.) are highlighted that contribute to increasing the reliability of technological control at enterprises and improving the quality of finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7692
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза.pdf194,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.