Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7915
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Синенко, Тетяна Павлівна | - |
dc.contributor.author | Синенко, Татьяна Павловна | - |
dc.contributor.author | Synenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-07T10:16:22Z | - |
dc.date.available | 2020-08-07T10:16:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Синенко Т. П. Використання ферментів при виробництві ароматизаторів [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко // Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференції, (Суми, 11-15 листопада 2019 р.). – Суми : СНАУ, 2019. – С. 711. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7915 | - |
dc.description | In the production of aromatic products a significant place is occupied by biotechnological processes, which in most cases are enzymatic. The use of proteolytic enzymes (proteases) allows to obtain completely natural flavors based on natural raw materials of plant or animal origin, which are equally safe than other known methods. Also, the use of enzymes is a complete and rational processing of both plant and animal raw materials. Namely, the secondary raw materials of the food industry are suitable for further processing and production of natural flavors based on them. | uk_UA |
dc.description.abstract | При виробництві ароматичних продуктів значне місце займають біотехнологічні процеси, які в більшості випадків є ферментативними. Використання протеолітичних ферментів (протеаз) дозволяють отримувати цілком натуральні ароматизатори на основі природної сировини рослинного чи тваринного походження, які є порівно безпечними ніж інші відомі способи. Також із застосування ферментів здійснюється повна та раціональна переробка як рослинної, так і тваринної сировини. А саме вторинна сировина харчової промисловості придатна для подальшої переробки та виробництва натуральних ароматизаторів на їх основі. При производстве ароматических продуктов значительное место занимают биотехнологические процессы, которые в большинстве случаев ферментативными. Использование протеолитических ферментов (протеаз) позволяют получать вполне натуральные ароматизаторы на основе природного сырья растительного или животного происхождения, которые являются поровну безопасными чем другие известные способы. Также по применению ферментов осуществляется полная и рациональная переработка как растительного, так и животного сырья. А именно вторичное сырье пищевой промышленности пригодна для дальнейшей переработки и производства натуральных ароматизаторов на их основе. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | аромат | uk_UA |
dc.subject | смак | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | аромат | uk_UA |
dc.subject | вкус | uk_UA |
dc.subject | ферменты | uk_UA |
dc.subject | пищевые добавки | uk_UA |
dc.subject | aroma | uk_UA |
dc.subject | taste | uk_UA |
dc.subject | enzymes | uk_UA |
dc.title | Використання ферментів при виробництві ароматизаторів | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование ферментов при производстве ароматизаторов | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of enzymes in the production of flavors | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 357,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.