Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Николай Федорович-
dc.contributor.authorПриходько, Микола Федорович-
dc.contributor.authorPrikhodko, N. F.-
dc.date.accessioned2020-08-14T06:39:16Z-
dc.date.available2020-08-14T06:39:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПриходько Н. Ф. Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference «Scientific Horizon in the Context of Social Crises», (January 6-8, 2020). – Tokyo : Otsuki Press, 2020. – P. 20-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7984-
dc.descriptionThe results of a study of the content of casein fractions of milk proteins of dairy cows of bulls-producers of Ukrainian brown dairy breed are presented. The bulls have been identified and proposed for further breeding in the herd, whose daughters produce milk with the most optimal content of technologically important fractions for cheese production.uk_UA
dc.description.abstractИзложено результаты исследования содержания казеиновых фракций белков молока коров-дочек быков-производителей украинской бурой молочной породы. Определены и предложены для дальнейшего племенного использования в стаде быки-производители, дочки каторых производят молоко с наиболее оптимальним содержанием технологически важных фракций для сыропроизводства. Викладено результати дослідження вмісту казеїнових фракцій білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Визначено та запропоновано для подальшого племінного використання в стаді бугаїв-плідників, дочки яких продукують молоко з найбільш оптимальним вмістом технологічно важливих фракцій для сировиробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherOtsuki Pressuk_UA
dc.subjectказеиновые фракцииuk_UA
dc.subjectтехнологические свойстваuk_UA
dc.subjectселекцияuk_UA
dc.subjectказеїнові фракціїuk_UA
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectcasein fractionsuk_UA
dc.subjecttechnological propertiesuk_UA
dc.subjectselectionuk_UA
dc.titleСодержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породиuk_UA
dc.title.alternativeВміст казеїнових фракцій молочного білка корів української бурої молочної породиuk_UA
dc.title.alternativeThe content of casein fractions of milk protein of cows Ukrainian brown dairy breeduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf234,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.