Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8025
Назва: | Сучасні технології вирощування індиків на м’ясо |
Інші назви: | Современные технологии выращивания индеек на м'ясо Modern technologies for growing turkeys for meat |
Автори: | Кисельов, Олександр Борисович Киселев, Александр Борисович Kyselov, Alexander Borisovich |
Ключові слова: | годівля вирощування м’ясні та забійні показники кормление выращивание мясные и убойные показатели feeding rearing meat and slaughter indicators |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Кисельов О. Б. Сучасні технології вирощування індиків на м’ясо [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Актуальні питання технології продукції тваринництва : ІV Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція. – Полтава, 2019. – С. 152-157. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень продуктивних якостей індиків різних кросів, з визначенням конверсії корму та якості м’ясної сировини. Встановлено, що індики кросу Big-6 (Біг-6) краще використовували корм та мали вищі забійні показники, що дало їм змогу отримати більшу кількість м’язовий тканини з найцінніших частин тушки, таких як філейна та стегнова. В статье приведены результаты исследований продуктивных качеств индеек разных кроссов, с определением конверсии корма и качества мясного сырья. Установлено, что индюки кросса Big-6 (Биг-6) лучше использовали корм и имели более высокие убойные показатели, что дало им возможность получить большее количество мышечный ткани из самых ценных частей тушки, как филейная и бедренная. |
Опис: | The article presents the results of research on the productive qualities of turkeys of different crosses, with the determination of feed conversion and the quality of raw meat. It was found that the turkeys of the cross Big-6 (Big-6) used better food and had higher slaughter rates, which gave them the opportunity to get more muscle tissue from the most valuable parts of the carcass, such as fillet and thigh. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8025 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kyselov A. B..pdf | 327,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.