Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовпак, В.В.-
dc.contributor.authorКрижська, Т. А.-
dc.contributor.authorКовпак, В.В.-
dc.contributor.authorКрыжская, Т. А.-
dc.contributor.authorKovpak, V.-
dc.contributor.authorKryzhska, Т.-
dc.date.accessioned2020-11-03T11:44:24Z-
dc.date.available2020-11-03T11:44:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКовпак В. В. Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. В. Ковпак, Т. А. Крижська // Сучасний вектор розвитку науки : ХХXІХ Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція. – (Вінниця, 20 січня 2020 р.). – Вінниця, 2020. – Ч. 8. – С. 32-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144-
dc.descriptionThe possibilities of using fish meat in the production of chopped semi-finished products are established in the work. Studies of physicochemical and organoleptic qualities were carried out on the example of cutlet technology, namely the possibility of using silver carp meat as an increase in proteins and lipids with a high level of polyunsaturated fatty acids, the consumption of which provides the human body with essential nutrients.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі встановлено можливості використання м’яса риби у виробництві січених напівфабрикатів. Дослідження фізико-хімічних, органолептичних якостей проводили на прикладі технології котлет, а саме можливість використання м’яса товстолобика в якості збільшення білків і ліпідів із високим рівнем поліненасичених жирних кислот, споживання якого забезпечує організм людини незамінними нутрієнтами. В работе установлено возможности использования мяса рыбы в производстве рубленых полуфабрикатов. Исследование физико-химических, органолептических качеств проводили на примере технологии котлет, а именно возможность использования мяса толстолобика в качестве увеличения белков и липидов с высоким уровнем полиненасыщенных жирных кислот, потребление которого обеспечивает организм человека незаменимыми нутриентами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectсырьеuk_UA
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UA
dc.subjectрыбаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.titleМоделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeМоделирование и анализ рецептуре рубленых полуфабрикатовuk_UA
dc.title.alternativeModeling and analysis of recipes of cut semi-finished productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf313,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.