Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8164
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопсуй, Вячеслав Васильевич-
dc.contributor.authorКорж, Ольга Васильевна-
dc.contributor.authorОпара, Виктор Алексеевич-
dc.contributor.authorРубцов, Игорь Александрович-
dc.contributor.authorПопсуй, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorКорж, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorОпара, Виктор Алексеевич-
dc.contributor.authorРубцов, Игорь Александрович-
dc.contributor.authorPopsuy, Vyacheslav Vasilyevich-
dc.contributor.authorKorzh, Olga Vasilievna-
dc.contributor.authorOpara, Victor Alekseevich-
dc.contributor.authorRubtsov, Igor Alexandrovich-
dc.date.accessioned2020-11-05T12:25:37Z-
dc.date.available2020-11-05T12:25:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украины [Электронный ресурс] / В. В. Попсуй, О. В. Корж, В. О. Опара, И. А. Рубцов // Сборник трудов «Зоотехническая наука Беларуси». – Жодино, 2020. – Т. 55, № 2. – С. 281-288.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8164-
dc.descriptionThe article presents the results of studies of the technological properties of the leather raw materials of bull-calves of specialized meat breeds grown in the north of Ukraine. The specificity of the gobies affected the quality of the leather raw materials. The skins of animals belonging to the Polissya meat, southern meat, charolais, Aberdeen Angus breeds are classified as heavy. By area, thickness, chemical composition, divergences are revealed.uk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены результаты исследований технологических свойств кожевенного сырья бычков специализированных мясных пород, выращиваемых на севере Украины. Породная принадлежность бычков влияла на качество кожевенного сырья. Шкуры животных, принадлежащих к породам полесская мясная, южная мясная, шароле, абердин-ангус, отнесены к категории тяжелых. По площади, толщине, химическому составу выявлены разбежности. У статті наведено результати досліджень технологічних властивостей шкіряної сировини бичків спеціалізованих м'ясних порід, вирощуваних на півночі України. Породна приналежність бичків впливала на якість шкіряної сировини. Шкури тварин, що належать до порід поліська м'ясна, південна м'ясна, шароле, абердин-ангус, віднесені до категорії тяжких. За площею, товщині, хімічним складом виявлено розбіжність.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectприростuk_UA
dc.subjectживая массаuk_UA
dc.subjectсхема кормленияuk_UA
dc.subjectприрістuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectсхема годівліuk_UA
dc.subjectgainuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectfeeding schemeuk_UA
dc.titleСравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украиныuk_UA
dc.title.alternativeПорівняльна оцінка шкіряної сировини бичків м'ясних порід в умовах півночі Україниuk_UA
dc.title.alternativeСравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украиныuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf412,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.