Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorДенисенко, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorДенисенко, Сергей Анатольевич-
dc.contributor.authorМаshkn, Mikola Iyanoyich-
dc.contributor.authorDenisenko, Serhi Anatolovich-
dc.date.accessioned2020-11-09T12:27:50Z-
dc.date.available2020-11-09T12:27:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Аналіз способів виробництва м’яких сирів з відновленого молока [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, С. А. Денисенко // Вісник Харківского технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2019. – С. 54-55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8173-
dc.descriptionThe paper considers issues related to the production of cheese from reconstituted whole milk. Its main advantages and disadvantages are given, and the technology developed specifically for the production of soft cheese with reconstituted whole milk, taking into account its main features, is described.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м’яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведені його основні переваги й недоліки, а також описується технологія, розроблювальна спеціально для виробництва м’якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості. В работе рассмотрены вопросы, связанные с производством м ягких сыров из восстановленного цельного молока. Приведенны его основные преимущества и недостатки, а также описывается технология, разрабатываемая специально для производства мягкого сыра из восстановленного цельного молока, учитывающие его основные особенности.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectвідновлене молокоuk_UA
dc.subjectсичужний ферментuk_UA
dc.subjectм’який сирuk_UA
dc.subjectвосстановленное молокоuk_UA
dc.subjectсычужный ферментuk_UA
dc.subjectмягкий сырuk_UA
dc.subjectreconstituted milkuk_UA
dc.subjectrennetuk_UA
dc.subjectsoft cheeseuk_UA
dc.titleАналіз способів виробництва м’яких сирів з відновленого молокаuk_UA
dc.title.alternativeАнализ способов производства мягких сыров из восстановленного молокаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of methods of production of soft cheeses from reconstituted milkuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
машкін.pdf397,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.