Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna Mykhaylivna-
dc.contributor.authorZarubina, Marina Andreevna-
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorЗарубіна, Марина Андріївна-
dc.contributor.authorСамилык, Марина Михайловна-
dc.contributor.authorЗарубина, Марина Андреевна-
dc.date.accessioned2020-12-08T12:52:32Z-
dc.date.available2020-12-08T12:52:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationSamilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326-
dc.descriptionРабота посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы.uk_UA
dc.description.abstractThe work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectcurd massuk_UA
dc.subjectcandied carrotsuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectсиркова масаuk_UA
dc.subjectморкв’яні цукатиuk_UA
dc.subjectкисломолочний сирuk_UA
dc.subjectсырковая массаuk_UA
dc.subjectцукаты из морковиuk_UA
dc.subjectкисломолочный сырuk_UA
dc.titleProspects for the use carrotin candieds in the production of cheese massuk_UA
dc.title.alternativeПерспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової масиuk_UA
dc.title.alternativeПерспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массыuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Десерти із морквяними цукатами.pdf107,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.