Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8326
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna Mykhaylivna | - |
dc.contributor.author | Zarubina, Marina Andreevna | - |
dc.contributor.author | Самілик, Марина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Зарубіна, Марина Андріївна | - |
dc.contributor.author | Самилык, Марина Михайловна | - |
dc.contributor.author | Зарубина, Марина Андреевна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T12:52:32Z | - |
dc.date.available | 2020-12-08T12:52:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Samilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326 | - |
dc.description | Работа посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | curd mass | uk_UA |
dc.subject | candied carrots | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | сиркова маса | uk_UA |
dc.subject | моркв’яні цукати | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний сир | uk_UA |
dc.subject | сырковая масса | uk_UA |
dc.subject | цукаты из моркови | uk_UA |
dc.subject | кисломолочный сыр | uk_UA |
dc.title | Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової маси | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Десерти із морквяними цукатами.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.