Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8327
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чженкун, Ц. | - |
dc.contributor.author | Манолі, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Нікітчіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Чженкун, Ц. | - |
dc.contributor.author | Маноли, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Никитчина, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Zhengkong, C. | - |
dc.contributor.author | Manoli, T. А. | - |
dc.contributor.author | Nikitchina, T. I. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T13:29:01Z | - |
dc.date.available | 2020-12-08T13:29:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чженкун Ц. Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous Vide [Електронний ресурс] / Ц.Чженкун, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна // Збірник тез доповідей 80 наукової конференції викладачів академії, (м. Одеса, 7 – 8 травня 2020 р.) / ОНАХТ. - Одеса : ОНАХТ, 2020. - С. 240-242 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8327 | - |
dc.description | The work is devoted to the scientific justification and development of squid processing parameters in SousVide technology based on statistical processing of sensory research data. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено науковому обґрунтуванню і розробці параметрів переробки кальмарів в технології SousVide на основі статистичної обробки даних сенсорних досліджень. Работа посвящена научному обоснованию и разработке параметров переработки кальмаров в технологии SousVide на основе статистической обработки данных сенсорных исследований. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ОНАХТ | uk_UA |
dc.subject | м'язова тканина кальмара | uk_UA |
dc.subject | сенсорні дослідження | uk_UA |
dc.subject | технологія Sous vide | uk_UA |
dc.subject | мышечная ткань кальмара | uk_UA |
dc.subject | сенсорные исследования | uk_UA |
dc.subject | технология Sous vide | uk_UA |
dc.subject | squid muscle tissue | uk_UA |
dc.subject | sensory research | uk_UA |
dc.subject | Sous vide technology | uk_UA |
dc.title | Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous vide | uk_UA |
dc.title.alternative | Регулирование режимов обработки кальмаров на основании сенсорных исследований в технологии Sous vide | uk_UA |
dc.title.alternative | Regulation of squid processing modes based on sensory research in Sous vide technology | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чженкун Ц. Регулювання режимів.pdf | 2,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.