Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧженкун, Ц.-
dc.contributor.authorМанолі, Т. А.-
dc.contributor.authorНікітчіна, Т. І.-
dc.contributor.authorЧженкун, Ц.-
dc.contributor.authorМаноли, Т. А.-
dc.contributor.authorНикитчина, Т. И.-
dc.contributor.authorZhengkong, C.-
dc.contributor.authorManoli, T. А.-
dc.contributor.authorNikitchina, T. I.-
dc.date.accessioned2020-12-08T13:29:01Z-
dc.date.available2020-12-08T13:29:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧженкун Ц. Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous Vide [Електронний ресурс] / Ц.Чженкун, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна // Збірник тез доповідей 80 наукової конференції викладачів академії, (м. Одеса, 7 – 8 травня 2020 р.) / ОНАХТ. - Одеса : ОНАХТ, 2020. - С. 240-242uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8327-
dc.descriptionThe work is devoted to the scientific justification and development of squid processing parameters in SousVide technology based on statistical processing of sensory research data.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено науковому обґрунтуванню і розробці параметрів переробки кальмарів в технології SousVide на основі статистичної обробки даних сенсорних досліджень. Работа посвящена научному обоснованию и разработке параметров переработки кальмаров в технологии SousVide на основе статистической обработки данных сенсорных исследований.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherОНАХТuk_UA
dc.subjectм'язова тканина кальмараuk_UA
dc.subjectсенсорні дослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологія Sous videuk_UA
dc.subjectмышечная ткань кальмараuk_UA
dc.subjectсенсорные исследованияuk_UA
dc.subjectтехнология Sous videuk_UA
dc.subjectsquid muscle tissueuk_UA
dc.subjectsensory researchuk_UA
dc.subjectSous vide technologyuk_UA
dc.titleРегулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous videuk_UA
dc.title.alternativeРегулирование режимов обработки кальмаров на основании сенсорных исследований в технологии Sous videuk_UA
dc.title.alternativeRegulation of squid processing modes based on sensory research in Sous vide technologyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чженкун Ц. Регулювання режимів.pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.