Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8329
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Samilyk, M. | - |
dc.contributor.author | Helikh, A. | - |
dc.contributor.author | Ryzhkova, T. | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Y. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Самилык, М. М. | - |
dc.contributor.author | Гелих, А. А. | - |
dc.contributor.author | Рыжкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T13:53:07Z | - |
dc.date.available | 2020-12-08T13:53:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators [Electronic resource] / M. Samilyk, А. Helikh, Т. Ryzhkova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 2/11 ( 104 ). – Р. 46-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8329 | - |
dc.description | Проанализирована возможность использования в технологии йогуртов овощных наполнителей с различными типами структуры (порошкообразной, твердой и пастообразной). | uk_UA |
dc.description.abstract | The possibility of using vegetable fillers with various types of structure (powdered, solid and pasty) in the technology of yogurt is analyzed. Проаналізовано можливість використання в технології йогуртів овочевих наповнювачів з різними типами структури (порошкоподібної, твердої та пастоподібної). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | natural yogurt | uk_UA |
dc.subject | effective viscosity | uk_UA |
dc.subject | structure stabilizers | uk_UA |
dc.subject | натуральний йогурт | uk_UA |
dc.subject | ефективна в’язкість | uk_UA |
dc.subject | стабілізатори структури | uk_UA |
dc.subject | натуральный йогурт | uk_UA |
dc.subject | еффективная вязкость | uk_UA |
dc.subject | стабилизаторы структуры | uk_UA |
dc.title | Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators | uk_UA |
dc.title.alternative | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние структуры некоторых видов наполнителей, которые входят в рецептуру йогурта, на изменение его реологических показателей | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
H e l i k h.pdf | 501,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.