Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.contributor.authorHelikh, A.-
dc.contributor.authorRyzhkova, T.-
dc.contributor.authorBolgova, N.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorГелих, А. А.-
dc.contributor.authorРыжкова, Т. М.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2020-12-08T13:53:07Z-
dc.date.available2020-12-08T13:53:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationInfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators [Electronic resource] / M. Samilyk, А. Helikh, Т. Ryzhkova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 2/11 ( 104 ). – Р. 46-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8329-
dc.descriptionПроанализирована возможность использования в технологии йогуртов овощных наполнителей с различными типами структуры (порошкообразной, твердой и пастообразной).uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using vegetable fillers with various types of structure (powdered, solid and pasty) in the technology of yogurt is analyzed. Проаналізовано можливість використання в технології йогуртів овочевих наповнювачів з різними типами структури (порошкоподібної, твердої та пастоподібної).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectnatural yogurtuk_UA
dc.subjecteffective viscosityuk_UA
dc.subjectstructure stabilizersuk_UA
dc.subjectнатуральний йогуртuk_UA
dc.subjectефективна в’язкістьuk_UA
dc.subjectстабілізатори структуриuk_UA
dc.subjectнатуральный йогуртuk_UA
dc.subjectеффективная вязкостьuk_UA
dc.subjectстабилизаторы структурыuk_UA
dc.titleІnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsuk_UA
dc.title.alternativeВплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківuk_UA
dc.title.alternativeВлияние структуры некоторых видов наполнителей, которые входят в рецептуру йогурта, на изменение его реологических показателейuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
H e l i k h.pdf501,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.