Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8337
Назва: | Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці |
Інші назви: | Влияние технологических факторов на уровень гистамина рыбных продуктов в желеобразной заливке Influence of technological factors on the level of histamine of fish products in the jelly-like filling |
Автори: | Баришева, Я. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Менчинська, А. Барышева, Я. Маноли, Т. Никитчина, Т. Менчинский, А. Barysheva, J. Manoli, T. Nikitchina, T. Menchynska, A. |
Ключові слова: | біогенні аміни низькоестерифіковані пектинові речовини альгінова кислота биогенные амины низкоэстерифицированные пектиновые вещества альгиновая кислота biogenic amines low-esterified pectin substances alginic acid |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці [Електронний ресурс] / Я. Баришева, Т. Манолі, Т. Нікітчіна, А. Менчинська // Продовольча індустрія АПК, 2019. - № 1-2. - С. 13-17 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі показана актуальність контролювання і регулювання вмісту біогенних амінів у рибних продуктах. В работе показана актуальность контроля и регулирование содержания биогенных аминов в рыбных продуктах. |
Опис: | The work shows the relevance of controlling and regulating the content of biogenic amines in fish products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8337 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив технологічних факторів.pdf | 677,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.