Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8337
Назва: Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці
Інші назви: Влияние технологических факторов на уровень гистамина рыбных продуктов в желеобразной заливке
Influence of technological factors on the level of histamine of fish products in the jelly-like filling
Автори: Баришева, Я.
Манолі, Т.
Нікітчіна, Т.
Менчинська, А.
Барышева, Я.
Маноли, Т.
Никитчина, Т.
Менчинский, А.
Barysheva, J.
Manoli, T.
Nikitchina, T.
Menchynska, A.
Ключові слова: біогенні аміни
низькоестерифіковані пектинові речовини
альгінова кислота
биогенные амины
низкоэстерифицированные пектиновые вещества
альгиновая кислота
biogenic amines
low-esterified pectin substances
alginic acid
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці [Електронний ресурс] / Я. Баришева, Т. Манолі, Т. Нікітчіна, А. Менчинська // Продовольча індустрія АПК, 2019. - № 1-2. - С. 13-17
Короткий огляд (реферат): В роботі показана актуальність контролювання і регулювання вмісту біогенних амінів у рибних продуктах. В работе показана актуальность контроля и регулирование содержания биогенных аминов в рыбных продуктах.
Опис: The work shows the relevance of controlling and regulating the content of biogenic amines in fish products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8337
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив технологічних факторів.pdf677,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.