Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8338
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіряченко, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Сиряченко, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Siryachenko, Ya. A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T08:34:38Z | - |
dc.date.available | 2020-12-10T08:34:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8338 | - |
dc.description | During the development and implementation of the research of the master's work, we solved the following tasks: first, to improve the technology of making a jelly dessert based on whey with the addition of hemp protein; secondly, to investigate the organoleptic, physicochemical, microbiological characteristics of the product and the basis for its manufacture and to evaluate the quality indicators of the finished product. | uk_UA |
dc.description.abstract | При розробці та виконанні досліджень магістерської роботи, нами були вирішені наступні завдання: по-перше, удосконалити технологію виготовлення желейного десерту на основі сироватки з додаванням конопляного протеїну; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники продукту та основи для його виготовлення і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований магистерской работы, нами были решены следующие задачи: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления желейного десерта на основе сыворотки с добавлением конопляного протеина; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели продукта и основы для его изготовления и оценить качественные показатели готового продукта. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | сироватка молочна | uk_UA |
dc.subject | конопляний протеїн | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | сыворотка молочная | uk_UA |
dc.subject | конопляный протеин | uk_UA |
dc.subject | физико-химические показатели | uk_UA |
dc.subject | whey | uk_UA |
dc.subject | hemp protein | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical parameters | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки | uk_UA |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии производства желейного десерта на основе молочной сыворотки | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the technology for the production of jelly dessert based on milk whey | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магистер работа Сиряченко Я.А.pdf Restricted Access | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.