Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіряченко, Я. А.-
dc.contributor.authorСиряченко, Я. А.-
dc.contributor.authorSiryachenko, Ya. A.-
dc.date.accessioned2020-12-10T08:34:38Z-
dc.date.available2020-12-10T08:34:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8338-
dc.descriptionDuring the development and implementation of the research of the master's work, we solved the following tasks: first, to improve the technology of making a jelly dessert based on whey with the addition of hemp protein; secondly, to investigate the organoleptic, physicochemical, microbiological characteristics of the product and the basis for its manufacture and to evaluate the quality indicators of the finished product.uk_UA
dc.description.abstractПри розробці та виконанні досліджень магістерської роботи, нами були вирішені наступні завдання: по-перше, удосконалити технологію виготовлення желейного десерту на основі сироватки з додаванням конопляного протеїну; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники продукту та основи для його виготовлення і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований магистерской работы, нами были решены следующие задачи: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления желейного десерта на основе сыворотки с добавлением конопляного протеина; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели продукта и основы для его изготовления и оценить качественные показатели готового продукта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсироватка молочнаuk_UA
dc.subjectконопляний протеїнuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсыворотка молочнаяuk_UA
dc.subjectконопляный протеинuk_UA
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjecthemp proteinuk_UA
dc.subjectphysical and chemical parametersuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиuk_UA
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии производства желейного десерта на основе молочной сывороткиuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology for the production of jelly dessert based on milk wheyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магистер работа Сиряченко Я.А.pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.