Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8340
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorCui, Z.-
dc.contributor.authorManoli, T.-
dc.contributor.authorNikitchina, T.-
dc.contributor.authorMo, H.-
dc.contributor.authorЦуй, З.-
dc.contributor.authorМанолі, Т.-
dc.contributor.authorНікітчіна, Т.-
dc.contributor.authorМо, Х.-
dc.contributor.authorЦуй, З.-
dc.contributor.authorМаноли, Т.-
dc.contributor.authorНикитчина, Т.-
dc.contributor.authorМо, Х.-
dc.date.accessioned2020-12-10T10:08:22Z-
dc.date.available2020-12-10T10:08:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationTrends in the manufacture of processed squid products [Electronic resource] / Z. Cui, T. Manoli, T. Nikitchina, H. Mo // Food Science and Technology, 2020. - №14(1). - Режим доступу : //doi.org/10.15673/fst.v14i1.1650 - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8340-
dc.descriptionРабота посвящена технологиям, позволяющим максимально сохранить нативные свойства сырья в готовом продукте благодаря мягким режимам технологических процессов.uk_UA
dc.description.abstractThe work is devoted to technologies that maximally preserve the native properties of raw materials in the finished product due to the soft modes of technological processes. Роботу присвячено технологіям, що дозволяють максимально зберегти нативні властивості сировини у готовому продукті завдяки м’яким режимам технологічних процесів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectsquiduk_UA
dc.subjectsquid fishinguk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectкальмарuk_UA
dc.subjectдобування кальмарівuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectкальмарuk_UA
dc.subjectдобыча кальмаровuk_UA
dc.subjectпотребительuk_UA
dc.titleTrends in the manufacture of processed squid productsuk_UA
dc.title.alternativeДослідження тенденцій виробництва продуктів із кальмарівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование тенденций производства продуктов из кальмаровuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trends in the manufacture.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.