Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorЛадыка, В. И.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorЛадыка, Л. Н.-
dc.contributor.authorГелих, А. А.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorLadyka, V. I.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.contributor.authorLadyka, L. M.-
dc.contributor.authorHelikh, A. O.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.date.accessioned2020-12-16T13:22:40Z-
dc.date.available2020-12-16T13:22:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМолоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика [та ін.] // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. – Сер.»Харчові технології». – Львів : ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2020. – Т. 22. - № 94. - С. 18-22uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363-
dc.descriptionThe article discusses and analyzes the prospects for the use of cow’s milk A2 as an alternative to goat milk in the production of yoghurt. It has been analyzed that goat’s milk is less allergenic than cow’s milk.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто та проаналізовано перспективи використання молока коров’ячого А2 як альтернативи козиному у виробництві йогуртів. Показано, що козине молоко є менш алергенним на відміну від коров’ячого. В статье рассмотрены и проанализированы перспективы использования молока коровьего А2 как альтернативы козьем в производстве йогуртов. Показано, что козье молоко менее аллергенным в отличие от коровьего.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛНУВМБ імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectмолоко А2 коров’ячеuk_UA
dc.subjectмолоко А1 коров’ячеuk_UA
dc.subjectмолоко козинеuk_UA
dc.subjectмолоко А2 коровьеuk_UA
dc.subjectмолоко А1 коровьеuk_UA
dc.subjectмолоко козьеuk_UA
dc.subjectA2 cow’s milkuk_UA
dc.subjectA1 cow’s milkuk_UA
dc.subjectgoat’s milkuk_UA
dc.titleМолоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeМолоко А2 как альтернатива козьему в производстве йогуртовuk_UA
dc.title.alternativeA2 milk as an alternative to goat milk in yoghurt productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Молоко А2.pdf443,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.