Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorЛадыка, В. И.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorЛадыка, Л. Н.-
dc.contributor.authorГелих, А. А.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorLadyka, V. I.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.contributor.authorLadyka, L. M.-
dc.contributor.authorHelikh, A. O.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.date.accessioned2020-12-16T13:22:40Z-
dc.date.available2020-12-16T13:22:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМолоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика [та ін.] // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. – Сер.»Харчові технології». – Львів : ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2020. – Т. 22. - № 94. - С. 18-22uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363-
dc.descriptionThe article discusses and analyzes the prospects for the use of cow’s milk A2 as an alternative to goat milk in the production of yoghurt. It has been analyzed that goat’s milk is less allergenic than cow’s milk.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто та проаналізовано перспективи використання молока коров’ячого А2 як альтернативи козиному у виробництві йогуртів. Показано, що козине молоко є менш алергенним на відміну від коров’ячого. В статье рассмотрены и проанализированы перспективы использования молока коровьего А2 как альтернативы козьем в производстве йогуртов. Показано, что козье молоко менее аллергенным в отличие от коровьего.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛНУВМБ імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectмолоко А2 коров’ячеuk_UA
dc.subjectмолоко А1 коров’ячеuk_UA
dc.subjectмолоко козинеuk_UA
dc.subjectмолоко А2 коровьеuk_UA
dc.subjectмолоко А1 коровьеuk_UA
dc.subjectмолоко козьеuk_UA
dc.subjectA2 cow’s milkuk_UA
dc.subjectA1 cow’s milkuk_UA
dc.subjectgoat’s milkuk_UA
dc.titleМолоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeМолоко А2 как альтернатива козьему в производстве йогуртовuk_UA
dc.title.alternativeA2 milk as an alternative to goat milk in yoghurt productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Молоко А2.pdf443,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.