Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, В. І. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Ладика, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ладыка, В. И. | - |
dc.contributor.author | Самилык, М. М. | - |
dc.contributor.author | Ладыка, Л. Н. | - |
dc.contributor.author | Гелих, А. А. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ladyka, V. I. | - |
dc.contributor.author | Samilik, M. M. | - |
dc.contributor.author | Ladyka, L. M. | - |
dc.contributor.author | Helikh, A. O. | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-16T13:22:40Z | - |
dc.date.available | 2020-12-16T13:22:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика [та ін.] // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. – Сер.»Харчові технології». – Львів : ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2020. – Т. 22. - № 94. - С. 18-22 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363 | - |
dc.description | The article discusses and analyzes the prospects for the use of cow’s milk A2 as an alternative to goat milk in the production of yoghurt. It has been analyzed that goat’s milk is less allergenic than cow’s milk. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто та проаналізовано перспективи використання молока коров’ячого А2 як альтернативи козиному у виробництві йогуртів. Показано, що козине молоко є менш алергенним на відміну від коров’ячого. В статье рассмотрены и проанализированы перспективы использования молока коровьего А2 как альтернативы козьем в производстве йогуртов. Показано, что козье молоко менее аллергенным в отличие от коровьего. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького | uk_UA |
dc.subject | молоко А2 коров’яче | uk_UA |
dc.subject | молоко А1 коров’яче | uk_UA |
dc.subject | молоко козине | uk_UA |
dc.subject | молоко А2 коровье | uk_UA |
dc.subject | молоко А1 коровье | uk_UA |
dc.subject | молоко козье | uk_UA |
dc.subject | A2 cow’s milk | uk_UA |
dc.subject | A1 cow’s milk | uk_UA |
dc.subject | goat’s milk | uk_UA |
dc.title | Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів | uk_UA |
dc.title.alternative | Молоко А2 как альтернатива козьему в производстве йогуртов | uk_UA |
dc.title.alternative | A2 milk as an alternative to goat milk in yoghurt production | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Молоко А2.pdf | 443,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.