Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8412
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРиндич, Р. В.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorРындич, Р. В.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorRindich, R. W.-
dc.contributor.authorSamilyk, M. М.-
dc.date.accessioned2020-12-28T10:56:11Z-
dc.date.available2020-12-28T10:56:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРиндич Р. В. Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Р. В. Риндич, М. М. Самілик // Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, SPC - Sci-conf.com.ua‖., (Kyiv, 2020).- Kyiv, 2020. - P. 373-377. - Режим доступу : //sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya konferentsiyapriority-directions-of-science-and-technology development-22-24-noyabrya-2020-goda-kiev-ukraina-arhiv/. - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412-
dc.descriptionA product with the use of vegetable powders has been developed, which will expand the line of sour milk drinks with high biological value.uk_UA
dc.description.abstractРозроблено продукт з використанням рослинних порошків, який розширить лінійку кисломолочних напоїв з високою біологічною цінністю. Разработан продукт с использованием растительных порошков, который расширит линейку кисломолочных напитков с высокой биологической ценностью.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectпорошок пастернакуuk_UA
dc.subjectбаластні речовиниuk_UA
dc.subjectкисломолочные напиткиuk_UA
dc.subjectпорошок пастернакаuk_UA
dc.subjectбалластные веществаuk_UA
dc.subjectsour milk drinksuk_UA
dc.subjectparsnip powderuk_UA
dc.subjectballast substancesuk_UA
dc.titleВикористання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоївuk_UA
dc.title.alternativeИспользование порошка пастернака в производстве сбалансированных кисломолочных напитковuk_UA
dc.title.alternativeUse of pasternax powder in the production of balanced sour milk drinksuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку.pdf425,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.