Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8412
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Риндич, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Рындич, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Самилык, М. М. | - |
dc.contributor.author | Rindich, R. W. | - |
dc.contributor.author | Samilyk, M. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T10:56:11Z | - |
dc.date.available | 2020-12-28T10:56:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Р. В. Риндич, М. М. Самілик // Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, SPC - Sci-conf.com.ua‖., (Kyiv, 2020).- Kyiv, 2020. - P. 373-377. - Режим доступу : //sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya konferentsiyapriority-directions-of-science-and-technology development-22-24-noyabrya-2020-goda-kiev-ukraina-arhiv/. - Заголовок з екрану | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412 | - |
dc.description | A product with the use of vegetable powders has been developed, which will expand the line of sour milk drinks with high biological value. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розроблено продукт з використанням рослинних порошків, який розширить лінійку кисломолочних напоїв з високою біологічною цінністю. Разработан продукт с использованием растительных порошков, который расширит линейку кисломолочных напитков с высокой биологической ценностью. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні напої | uk_UA |
dc.subject | порошок пастернаку | uk_UA |
dc.subject | баластні речовини | uk_UA |
dc.subject | кисломолочные напитки | uk_UA |
dc.subject | порошок пастернака | uk_UA |
dc.subject | балластные вещества | uk_UA |
dc.subject | sour milk drinks | uk_UA |
dc.subject | parsnip powder | uk_UA |
dc.subject | ballast substances | uk_UA |
dc.title | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование порошка пастернака в производстве сбалансированных кисломолочных напитков | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of pasternax powder in the production of balanced sour milk drinks | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку.pdf | 425,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.