Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Клименко, Валерія | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Клименко, Валерия | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Klimenko, Valeriya | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T08:24:46Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T08:24:46Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. Клименко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, ( м. Київ,10-11 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.165-167 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426 | - |
dc.description | The aim of the research was to develop the recipe and technology of combined craft semi-smoked sausages with silver carp and duck meat grown in farms of Sumy region. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було розробка рецептури та технології комбінованих крафтових напівкопчених ковбас із м’ясом товстолобика білого і качки, вирощених в господарствах Сумської області. Целью исследований было разработка рецептуры и технологии комбинированных крафтовых полукопченых колбас с мясом толстолобика белого и утки, выращенных в хозяйствах Сумской области. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | крафтові мясомісткі напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | м’ясомісткі фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями | uk_UA |
dc.subject | крафтовые мясосодержащие полукопченые колбасы | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие фаршевые системы с высокими функционально-технологическими свойствами | uk_UA |
dc.subject | meat-containing semi smoked sausage | uk_UA |
dc.subject | meat-containing minced meat systems with high functional and technological properties | uk_UA |
dc.title | Перспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы крафтового производства комбинированных мясопродуктов | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects of combined meat products craft production | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи крафтового виробництва.pdf | 361,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.