Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8434
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Софія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Божко, София Богдановна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Sophiya Bogdanivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T14:26:30Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T14:26:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, October 7-9, 2020). - Lviv, 2020. - Р. 28 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434 | - |
dc.description | The aim of the study was to study the effectiveness of cranberry extract in the production of cooked smoked sausage with silver carp meat and by-products of the first category with a high level of dietary fat. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи було вивчення ефективності використання екстракту журавлини при виготовленні варено-копченої ковбаси із м’ясом сріблястого карася і субпродуктами першої категорії з високим рівнем харчового жиру. Целью работы было изучение эффективности использования экстракта клюквы при изготовлении варено-копченой колбасы с мясом серебристого карася и субпродуктами первой категории с высоким уровнем пищевого жира. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | екстракт журавлини | uk_UA |
dc.subject | натуральні антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | экстракт клюквы | uk_UA |
dc.subject | натуральные антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | cranberry extract | uk_UA |
dc.subject | natural antioxidants | uk_UA |
dc.title | Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки | uk_UA |
dc.title.alternative | Эффективность экстракта клюквы как натуральной антиокислительной добавки | uk_UA |
dc.title.alternative | The effectiveness of cranberry extract as a natural antioxidant additive | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ефективність екстракту журавлини.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.