Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Ольга Михайлівна-
dc.contributor.authorКовалёва, Ольга Михайловна-
dc.contributor.authorKovalova, Olha Mykhailovna-
dc.date.accessioned2021-07-22T06:21:05Z-
dc.date.available2021-07-22T06:21:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовальова О. М. Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій [Електронний ресурс] / О. М. Ковальова // Вектори інноваційного розвитку освіти, науки і бізнесу в умовах глобальних змін : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, ( м.Тернопіль, 25 травня 2021 р.). – Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2021. - С. 49-50uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9240-
dc.descriptionThe theses note the importance of the catering industry, generalize areas for improving the economic activity of catering enterprises; It is noted that the creation of catering establishments can be one of the factors ensuring sustainable development of rural areas, solving not only the economic function of making profits by catering establishments and agricultural enterprises with which cooperative relations are established, but also the social function, providing a certain number of jobs in rural areas, which is of great importance in the context of decentralization.uk_UA
dc.description.abstractУ тезах відмічено важливе значення галузі громадського харчування, узагальнено напрями для удосконалення господарської діяльності підприємств громадського харчування; зазначено, що створення підприємств громадського харчування може стати одним із факторів, що забезпечують сталий розвиток сільських територій, вирішуючи не лише економічну функцію по отриманню прибутку самими підприємствами громадського харчування та сільськогосподарськими підприємствами, з якими встановленні коопераційні взаємозв’язки, а й соціальну функцію, забезпечуючи певну кількість робочих місць на селі, що має велике значення в умовах децентралізації. В тезисах отмечено важное значение отрасли общественного питания, обобщенно направления для совершенствования хозяйственной деятельности предприятий общественного питания; отмечено, что создание предприятий общественного питания может стать одним из факторов, обеспечивающих устойчивое развитие сельских территорий, решая не только экономическую функцию по получению прибыли самими предприятиями общественного питания и сельскохозяйственными предприятиями, с которыми установлении кооперационные взаимосвязи, но и социальную функцию, обеспечивая определенное количество рабочих мест на селе, что имеет большое значение в условиях децентрализации.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherФОП Осадца Ю. В.uk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectсільські територіїuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectустойчивое развитиеuk_UA
dc.subjectсельские территорииuk_UA
dc.subjectобщественное питаниеuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectrural areasuk_UA
dc.subjectpublic cateringuk_UA
dc.titleСтановлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територійuk_UA
dc.title.alternativeСтановление отрасли общественного питания в контексте устойчивого развития сельских территорийuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the catering industry in the context of sustainable development of rural areasuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальова О. Становлення галузі.pdf164,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.