Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКондрашина, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorКондрашина, Лидия Анатольевна-
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorPertsevoi, Fedir Vsevolodovych-
dc.contributor.authorKondrashyna, Lidiia Anatoliivna-
dc.contributor.authorHurskyi, Petro Vasylovych-
dc.date.accessioned2021-07-26T10:28:43Z-
dc.date.available2021-07-26T10:28:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, ( London, November 02-06, 2020 ). - London, 2020. - Р. 28-31uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267-
dc.descriptionThe proposed technology of semi-finished whipped frozen flour will expand the use of biscuits for consumers with different food preferences and needs, make biscuit semi-finished products with defined and regulated technological properties, will increase the range of semi-finished products for the whipped industry.uk_UA
dc.description.abstractЗапропонована технологія напівфабрикату збивного борошняного замороженого дозволить розширити сферу використання бісквітних виробів для споживачів з різними харчовими уподобаннями та потребами, виготовляти бісквітні напівфабрикати з визначеними та регульованими технологічними властивостями, дозволить збільшити асортимент напівфабрикатів збивних для кондитерської промисловості. Предложенная технология полуфабриката сбивного мучного замороженного позволит расширить сферу использования бисквитных изделий для потребителей с различными пищевыми предпочтениями и потребностями, изготавливать бисквитные полуфабрикаты определенным и регулируемыми технологическими свойствами, позволит увеличить ассортимент полуфабрикатов збивних для кондитерской промышленности.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectнапівфабрикат збивнийuk_UA
dc.subjectксантанuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectполуфабрикат сбивнойuk_UA
dc.subjectксантанuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectsemi-finished whipped creamuk_UA
dc.subjectxanthanuk_UA
dc.subjectgelatinuk_UA
dc.titleТехнологія напівфабрикату борошняного збивного замороженогоuk_UA
dc.title.alternativeТехнология полуфабриката мучного сбивного замороженногоuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of semi-finished frozen wheated frozenuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного .pdf448,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.