Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Лидия Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Гурский, Петр Васильевич | - |
dc.contributor.author | Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych | - |
dc.contributor.author | Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna | - |
dc.contributor.author | Hurskyi, Petro Vasylovych | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-26T10:28:43Z | - |
dc.date.available | 2021-07-26T10:28:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, ( London, November 02-06, 2020 ). - London, 2020. - Р. 28-31 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267 | - |
dc.description | The proposed technology of semi-finished whipped frozen flour will expand the use of biscuits for consumers with different food preferences and needs, make biscuit semi-finished products with defined and regulated technological properties, will increase the range of semi-finished products for the whipped industry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Запропонована технологія напівфабрикату збивного борошняного замороженого дозволить розширити сферу використання бісквітних виробів для споживачів з різними харчовими уподобаннями та потребами, виготовляти бісквітні напівфабрикати з визначеними та регульованими технологічними властивостями, дозволить збільшити асортимент напівфабрикатів збивних для кондитерської промисловості. Предложенная технология полуфабриката сбивного мучного замороженного позволит расширить сферу использования бисквитных изделий для потребителей с различными пищевыми предпочтениями и потребностями, изготавливать бисквитные полуфабрикаты определенным и регулируемыми технологическими свойствами, позволит увеличить ассортимент полуфабрикатов збивних для кондитерской промышленности. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат збивний | uk_UA |
dc.subject | ксантан | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | полуфабрикат сбивной | uk_UA |
dc.subject | ксантан | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | semi-finished whipped cream | uk_UA |
dc.subject | xanthan | uk_UA |
dc.subject | gelatin | uk_UA |
dc.title | Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого | uk_UA |
dc.title.alternative | Технология полуфабриката мучного сбивного замороженного | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of semi-finished frozen wheated frozen | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного .pdf | 448,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.