Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБоковець, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorБоковец, Сергей Петрович-
dc.contributor.authorМаренкова, Татьяна Ивановна-
dc.contributor.authorPertsevoi, Fedir Vsevolodovych-
dc.contributor.authorBokovets, Serhii Petrovich-
dc.contributor.authorMarenkova, Tetiana Ivanivna-
dc.date.accessioned2021-07-26T11:15:52Z-
dc.date.available2021-07-26T11:15:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець, Т. І. Маренкова // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, (London, November 02-06, 2020). - London, 2020.- Р.731-733uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9268-
dc.descriptionFor the first time the technology and recipe of a chocolate bar with the use of bee honey and sesame nut powder were developed. The developed bar exceeds the existing ones in terms of nutritional and biological value.uk_UA
dc.description.abstractВперше розроблена технологія та рецептура батончика шоколадного з використанням меду бджолиного та порошку горіха кунжуту. Розроблений батончик по харчовій та біологічній цінності перевершує існуючі. Впервые разработана технология и рецептура батончика шоколадного с использованием меда пчелиного и порошка ореха кунжута. Разработанный батончик по пищевой и биологической ценности превосходит существующие.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбатончикuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectагарuk_UA
dc.subjectбатончикuk_UA
dc.subjectпищевая ценностьuk_UA
dc.subjectагарuk_UA
dc.subjectbaruk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectagaruk_UA
dc.titleОсобливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадногоuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности пищевой и биологической ценности нового батончик шоколадныйuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of nutritional and biological value of the new chocolate baruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перцевой Ф.В. Особливості харчової та біологічної цінності.pdf259,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.