Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9268
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Боковець, Сергій Петрович | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Боковец, Сергей Петрович | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Татьяна Ивановна | - |
dc.contributor.author | Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych | - |
dc.contributor.author | Bokovets, Serhii Petrovich | - |
dc.contributor.author | Marenkova, Tetiana Ivanivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-26T11:15:52Z | - |
dc.date.available | 2021-07-26T11:15:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В. Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець, Т. І. Маренкова // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, (London, November 02-06, 2020). - London, 2020.- Р.731-733 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9268 | - |
dc.description | For the first time the technology and recipe of a chocolate bar with the use of bee honey and sesame nut powder were developed. The developed bar exceeds the existing ones in terms of nutritional and biological value. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вперше розроблена технологія та рецептура батончика шоколадного з використанням меду бджолиного та порошку горіха кунжуту. Розроблений батончик по харчовій та біологічній цінності перевершує існуючі. Впервые разработана технология и рецептура батончика шоколадного с использованием меда пчелиного и порошка ореха кунжута. Разработанный батончик по пищевой и биологической ценности превосходит существующие. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | батончик | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | агар | uk_UA |
dc.subject | батончик | uk_UA |
dc.subject | пищевая ценность | uk_UA |
dc.subject | агар | uk_UA |
dc.subject | bar | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | agar | uk_UA |
dc.title | Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного | uk_UA |
dc.title.alternative | Особенности пищевой и биологической ценности нового батончик шоколадный | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of nutritional and biological value of the new chocolate bar | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В. Особливості харчової та біологічної цінності.pdf | 259,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.