Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9276
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLi, Yunbo-
dc.contributor.authorLiu, Xiaoling-
dc.contributor.authorZhou, Haoyu-
dc.contributor.authorLi, Bo-
dc.contributor.authorMazurenko, Igor-
dc.contributor.authorЮнбо, Лі-
dc.contributor.authorЛю, Сяолін-
dc.contributor.authorЧжоу, Хаою-
dc.contributor.authorЛі, Бо-
dc.contributor.authorМазуренко, Ігор-
dc.contributor.authorЮнбо, Ли-
dc.contributor.authorЛю, Сяолин-
dc.contributor.authorЧжоу, Хаою-
dc.contributor.authorЛи, Бо-
dc.contributor.authorМазуренко, Игорь-
dc.date.accessioned2021-07-27T07:38:47Z-
dc.date.available2021-07-27T07:38:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationInhibitory Mechanism of Engeletin Against α-Glucosidase [Electronic resource] / Y. Li, X. Liu, H. Zhou [and athers] // Natural Product Communications. - 2021. - №16 (1). - P. 1-5. - Режим доступу : DOI: 10.1177/1934578X20986723. - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9276-
dc.descriptionМеханизм ингибирования энгелетином α-глюкозидазы был впервые исследован методами флуоресцентной спектроскопии и молекулярного докинга. Результаты показали, что энгелетин может ингибировать α-глюкозидазу в режиме неконкурентного ингибирования с полумаксимальным значением ингибирующей концентрации 48,5 ± 6,0 мкг / мл (0,11 ± 0,014 ммоль / л). Было обнаружено, что энгелетин может вызывать тушение статической флуоресценции α-глюкозидазы, образуя комплекс с α-глюкозидазой. Термодинамические параметры показали, что комбинация энгелетина и α-глюкозидазы была вызвана гидрофобной силой. Результаты молекулярного докинга подтвердили, что некоторые аминокислотные остатки α-глюкозидазы (Trp391, Arg428, Glu429, Gly566, Trp710, Glu771) могут взаимодействовать с энгелетином посредством водородных связей.uk_UA
dc.description.abstractThe inhibitory mechanism of engeletin against α-glucosidase was investigated for the first time by fluorescence spectroscopy and molecular docking. The results showed that engeletin could inhibit α-glucosidase in a noncompetitive inhibition mode with a half-maximal inhibitory concentration value of 48.5 ± 6.0 µg/mL (0.11 ± 0.014 mmol/L). It was found that engeletin could cause static fluorescence quenching of α-glucosidase by forming a complex with α-glucosidase. The thermodynamic parameters indicated that the combination of engeletin and α-glucosidase was driven by hydrophobic force. The molecular docking results confirmed that some amino acid residues of α-glucosidase (Trp391, Arg428, Glu429, Gly566, Trp710, Glu771) could interact with engeletin by hydrogen bonding. Інгібуючий механізм енгелетину щодо α-глюкозидази вперше досліджено за допомогою флуоресцентної спектроскопії та молекулярного стикування. Результати показали, що енгелетин може інгібувати α-глюкозидазу в режимі неконкурентного інгібування із значенням наполовину максимальної інгібуючої концентрації 48,5 ± 6,0 мкг / мл (0,11 ± 0,014 ммоль / л). Було встановлено, що енгелетин може спричинити статичне гасіння флуоресценції α-глюкозидази шляхом утворення комплексу з α-глюкозидазою. Термодинамічні параметри вказували на те, що комбінація енгелетину та α-глюкозидази була зумовлена гідрофобною силою. Результати молекулярного стикування підтвердили, що деякі амінокислотні залишки α-глюкозидази (Trp391, Arg428, Glu429, Gly566, Trp710, Glu771) можуть взаємодіяти з енгелетином за допомогою водневого зв'язку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectengeletinuk_UA
dc.subjectα-glucosidaseuk_UA
dc.subjectinhibitionuk_UA
dc.subjectенгелетинuk_UA
dc.subjectα-глюкозидазаuk_UA
dc.subjectінгібуванняuk_UA
dc.subjectэнгелетинuk_UA
dc.subjectα-глюкозидазаuk_UA
dc.subjectингибированиеuk_UA
dc.titleInhibitory Mechanism of Engeletin Against α-Glucosidaseuk_UA
dc.title.alternativeМеханізм гальмування енгелетину проти α-глюкозидазиuk_UA
dc.title.alternativeМеханизм ингибирования энгелетина против α-глюкозидазыuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inhibitory Mechanism.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.