Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9359
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Маринін, Андрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Маринин, Андрей Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Nataliia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich | - |
dc.contributor.author | Marynin, Andriy Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-06T10:38:07Z | - |
dc.date.available | 2021-08-06T10:38:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359 | - |
dc.description | Studies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів. Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | GS Publishing Services | uk_UA |
dc.subject | перекісне окислення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | біофлавоноїдний комплекс ягід | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | перекисное окисление липидов | uk_UA |
dc.subject | биофлавоноидный комплекс | uk_UA |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UA |
dc.subject | correction of lipid peroxidation | uk_UA |
dc.subject | bioflavonoid complex of berries | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.title | Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягод | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berries | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
монографія.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.