Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
Title: Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Other Titles: Исследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягод
Study of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berries
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Маринін, Андрій Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Маринин, Андрей Иванович
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
Marynin, Andriy Ivanovich
Keywords: перекісне окислення ліпідів
біофлавоноїдний комплекс ягід
напівфабрикати
перекисное окисление липидов
биофлавоноидный комплекс
полуфабрикаты
correction of lipid peroxidation
bioflavonoid complex of berries
semi-finished products
Issue Date: 2021
Publisher: GS Publishing Services
Citation: Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15.
Abstract: Проведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів. Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов.
Description: Studies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
монографія.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.