Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
Назва: Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Інші назви: Исследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягод
Study of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berries
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Маринін, Андрій Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Маринин, Андрей Иванович
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
Marynin, Andriy Ivanovich
Ключові слова: перекісне окислення ліпідів
біофлавоноїдний комплекс ягід
напівфабрикати
перекисное окисление липидов
биофлавоноидный комплекс
полуфабрикаты
correction of lipid peroxidation
bioflavonoid complex of berries
semi-finished products
Дата публікації: 2021
Видавництво: GS Publishing Services
Бібліографічний опис: Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів. Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов.
Опис: Studies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.