Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9633
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, M. M.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.contributor.authorTsyrulyk, R. V.-
dc.contributor.authorRyzhkova, T. M.-
dc.contributor.authorСамілик, М. M.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorЦирулик, Р. В.-
dc.contributor.authorРижкова, Т. M.-
dc.date.accessioned2022-01-20T11:58:35Z-
dc.date.available2022-01-20T11:58:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationProspects for processing and use of root vegetable waste in food production [Electronic resource] / M. M. Samilyk, N. V. Bolgova, R.V.Tsyrulyk, T. M. Ryzhkova // Food Science and Technology, 2021. - №15. - Issue 4uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9633-
dc.descriptionМетою даного дослідження є обґрунтування доцільності переробки відходів коренеплідних овочів (Beta vulgaris, Daucus, Apium graveolens, Pastináca sátiva) у харчові добавки функціонального призначення. В статті проаналізовано структуру овочевих порошків та вміст елементів у них (у % на суху речовину).uk_UA
dc.description.abstractThe aim of this study is substantiation of expediency for processing waste products of root vegetables (Beta vulgaris, Daucus, Apium graveolens, Pastináca sátiva) into functional food additives. The structure of vegetable powders and their content of elements (in % on dry matter) has been analyzed in the article.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectvegetable peelsuk_UA
dc.subjectfood additives for functional purposesuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectовочеві шкіркиuk_UA
dc.subjectхарчові добавки функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.titleProspects for processing and use of root vegetable waste in food productionuk_UA
dc.title.alternativeПерспектива переробки і використання овочевих відходів у виробництві харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prospects for processing.pdf922,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.