Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9926
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіренко, Віктор Федорович-
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorSirenko, Viktor-
dc.contributor.authorSavoiskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2022-07-18T10:17:59Z-
dc.date.available2022-07-18T10:17:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСіренко В. Ф. Дослідження комбінованого способу сушіння яблук [Електронний ресурс] / В. Ф. Сіренко, О. Ю. Савойський // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв», (25-26 листопада 2021 р.). – Харків : ДБУ, 2021. – С. 28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9926-
dc.descriptionThe dynamics of changes in the mass of apple samples during the drying process was studied. Experimental studies have shown that the additional use of direct electric heating in the process of convective drying will reduce the drying time of the product by 14%, and additional direct electric heating and ultrasound - up to 22%.uk_UA
dc.description.abstractДосліджена динаміка зміни маси зразків яблук протягом процесу сушіння. Експериментальні дослідженні показали, що додаткове використання прямого електронагріву в процесі конвективної сушіння дозволить скоротити час сушіння продукту на 14%, а додаткового прямого електронагріву та ультразвуку – до 22%.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДБУuk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectвологовмістuk_UA
dc.subjectapplesuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectmoisture contentuk_UA
dc.titleДослідження комбінованого способу сушіння яблукuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the combined method of apple dryinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко. Савойський. Дослідження комбінованого.pdf220,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.