Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 11.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucupariaСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinksSamilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна
2022Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихиСамілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О.
2022Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженнямМирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Сабадаш, Сергій Михайлович; Myronchuk, V. G.; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Y. V.; Sabadash, S. М.
2022The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The influence of dietary fiber in rice bran on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of KefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму СумщиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.