Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucuparia
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
2022
Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузини
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
2022
Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks
Samilyk, Maryna
;
Самілик, Марина Михайлівна
2022
Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихи
Самілик, Марина Михайлівна
;
Шешеня, Ігор Олексійович
;
Samilyk, М. М.
;
Sheshenya, І. О.
2022
Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженням
Мирончук, Валерій Григорович
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Назаренко, Юлія Валентинівна
;
Сабадаш, Сергій Михайлович
;
Myronchuk, V. G.
;
Samilyk, М. М.
;
Nazarenko, Y. V.
;
Sabadash, S. М.
2022
The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The influence of dietary fiber in rice bran on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировини
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
2022
Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму Сумщини
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
Перегляд
Автор
5
Samilyk, M.
4
Samilyk, Maryna
3
Luo, Yanghe
3
Qin, Xuanxuan
3
Луо, Янге
3
Цинь, Сюаньсуань
2
Samilyk, М. М.
1
Myronchuk, V. G.
1
Nazarenko, Y. V.
1
Sabadash, S. М.
.
далі >
Тема
5
osmotic dehydration
5
осмотична дегідратація
3
kefir
3
кефір
2
drying
2
rice bran
2
water holding capacity
2
рисові висівки
2
сушіння
1
amino acids
.
далі >