00 DSpace/Manakin Repository

Економічні механізми забезпечення продовольчої безпеки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Борисова, Вікторія Анатоліївна
dc.contributor.author Борисова, Виктория Анатольевна
dc.contributor.author Borysova, Victoria Anatoliivna
dc.date.accessioned 2022-07-28T05:47:03Z
dc.date.available 2022-07-28T05:47:03Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Борисова В. А. Економічні механізми забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / В. А. Борисова // Scientific Foundations in Economics and Management : collective monograph. International Science Group. – Boston : Primedia eLaunch, 2022. – Р. 154-162. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10012
dc.description The article explores the concept of environmentally oriented food security in the region. It has been proved that a scientifically balanced system of rational management of the process of using natural resources in the agricultural sector should be aimed at ensuring the food security of Ukraine through the production of high-quality, high-grade agricultural products and raw materials in sufficient quantities. To ensure the ecological purity of goods, preserve the environment and reproductive functions in nature, the concept of resource use management should be based on a deep knowledge of the socio-economic and biological laws of optimal interaction between human entrepreneurial activity and nature. uk_UA
dc.description.abstract У статті досліджено концепцію екологічно орієнтованої продовольчої безпеки регіону. Доведено, що науково виважена система раціонального управління процесом використання природних ресурсів в аграрній сфері повинна бути направлена на забезпечення продовольчої безпеки України, шляхом виробництва якісної, повноцінної сільськогосподарської продукції та сировини в достатній кількості. Для забезпечення екологічної чистоти товарів, збереження середовища і відтворювальних функцій в природі, концепція управління ресурсовикористання повинна будуватись на глибокому пізнанні соціально-економічних та біологічних законів оптимальної взаємодії підприємницької діяльності людини і природи. В статье исследована концепция экологически ориентированной продовольственной безопасности региона. Доказано, что научно взвешенная система рационального управления процессом использования природных ресурсов в аграрной сфере должна быть направлена на обеспечение продовольственной безопасности Украины путем производства качественной, полноценной сельскохозяйственной продукции и сырья в достаточном количестве. Для обеспечения экологической чистоты товаров, сохранения среды и воспроизводственных функций в природе, концепция управления ресурсами использования должна строиться на глубоком познании социально-экономических и биологических законов оптимального взаимодействия предпринимательской деятельности человека и природы. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Primedia eLaunch uk_UA
dc.subject продовольча безпека uk_UA
dc.subject екологізація сільськогосподарського виробництва uk_UA
dc.subject аграрна сфера uk_UA
dc.subject продовольственная безопасность uk_UA
dc.subject экологизация сельскохозяйственного производства uk_UA
dc.subject аграрная сфера uk_UA
dc.subject food security uk_UA
dc.subject greening of agricultural production uk_UA
dc.subject agricultural sector uk_UA
dc.title Економічні механізми забезпечення продовольчої безпеки uk_UA
dc.title.alternative Экономические механизмы обеспечения продовольственной безопасности uk_UA
dc.title.alternative Economic mechanisms for ensuring food safety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу