DSpace Repository

Особливості архітектурно-планувальної організації туристичних готелів на прикладі Українських Карпат

Show simple item record

dc.contributor.author Кизим, Каріна Романівна
dc.contributor.author Kyzim, Karina Romanivna
dc.date.accessioned 2024-02-09T09:05:11Z
dc.date.available 2024-02-09T09:05:11Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет будівництва та транспорту ; наук. керівник Д. С. Бородай uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11635
dc.description The qualification work is devoted to the study of the Peculiarities of the architectural and planning organization of tourist hotels on the example of the Ukrainian Carpathians. The object of research is buildings. The subject of the research is the peculiarities of architectural and planning, urban planning and compositional organization of buildings. Structure of the work: introduction, three chapters, conclusion and list of references. In the qualification work in the first section, ANALYSIS OF THE FORMATION AND DEVELOPMENT OF TOURIST ZONES IN UKRAINE. This section examines the history and modern aspects of the hotel and restaurant business, including interior design, hotel architecture, personnel management, space planning, and the use of technology. Both foreign and domestic experience is analyzed. In the second chapter, ARCHITECTURAL CONCEPT OF MODERN RECREATION FACILITIES. This section considers the classification of hotel-restaurant complexes, requirements for their development and planning, volume-planning decisions of hotels and regulatory requirements for design. In the third chapter, the peculiarities of the architectural and planning organization of tourist hotels on the example of the Ukrainian Carpathians, the architectural and planning aspects of the hotel and restaurant complex in the village of Green, including design principles, functional relationships of premises, the influence of architecture on functionality, placement on a plot of land, style and constructive solution. uk_UA
dc.description.abstract Об’єктом дослідження є будівлі. Предметом дослідження є особливості архітектурно-планувальної, містобудівної та композиційної організації будівель. Структура роботи: вступ, три розділи, висновок та список літератури. В кваліфікаційній роботі у першому розділі АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ЗОН В УКРАЇНІ У цьому розділі досліджується історія та сучасні аспекти готельно-ресторанного бізнесу, зокрема інтер'єру, архітектури готелів, управління персоналом, планування простору та використання технологій. Аналізується досвід як з-за кордону, так і вітчизняний. У другому розділі АРХІТЕКТУРНА КОНЦЕПЦІЯ СУЧАСНИХ РЕКРЕАЦІЙНИХ ОБ’ЄКТІВ. У цьому розділі розглядається класифікація готельно-ресторанних комплексів, вимоги до їх розробки та планування, об’ємно- планувальні рішення готелів і нормативні вимоги для проектування. В третьому розділі ОСОБЛИВОСТІ АРХІТЕКТУРНО-ПЛАНУВАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНИХ ГОТЕЛІВ НА ПРИКЛАДІ УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ архітектурно-планувальні аспекти готельно-ресторанного комплексу в с. Зелена, включаючи принципи проектування, функціональні зв'язки приміщень, вплив архітектури на функціональність, розміщення на земельній ділянці, стиль та конструктивне вирішення. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject туристичний готель uk_UA
dc.subject архітектурно-планувальна організація uk_UA
dc.subject tourist hotel uk_UA
dc.subject architectural and planning organization uk_UA
dc.title Особливості архітектурно-планувальної організації туристичних готелів на прикладі Українських Карпат uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of the architectural and planning organization of tourist hotels on the example of the Ukrainian Carpathians uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account