00 DSpace/Manakin Repository

Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сидоренко, Оксана Анатоліївна
dc.contributor.author Сидоренко, Оксана Анатольевна
dc.date.accessioned 2013-07-09T09:05:06Z
dc.date.available 2013-07-09T09:05:06Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183
dc.description Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации. uk_UK
dc.description.abstract Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject якість сировини uk_UK
dc.subject харчові фарбники uk_UK
dc.subject термічна обробка виробів uk_UK
dc.subject качество сырья uk_UK
dc.subject пищевые красители uk_UK
dc.subject термическая обработка изделий uk_UK
dc.title Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату uk_UK
dc.title.alternative Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу