Abstract:
Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані
визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних
виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний
нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів;
визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних
стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації.
Description:
Специалисты ветеринарной медицины обязаны
определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных
изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный
надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий,
определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих
стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации.