DSpace Repository

Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області

Show simple item record

dc.contributor.author Щелчков, Андрій Вікторович
dc.contributor.author Shchelchkov, Andrii Viktorovych
dc.date.accessioned 2025-04-21T09:17:39Z
dc.date.available 2025-04-21T09:17:39Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
dc.description The qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject індики uk_UA
dc.subject індиче м'ясо uk_UA
dc.subject птахофабрики uk_UA
dc.subject turkeys uk_UA
dc.subject turkey meat uk_UA
dc.subject poultry farms uk_UA
dc.title Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області uk_UA
dc.title.alternative Research of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy region uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account