00 DSpace/Manakin Repository

Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Губа, Світлана Олександрівна
dc.contributor.author Болгова, Наталія Вікторівна
dc.contributor.author Демидова, Євгенія В’ячеславівна
dc.contributor.author Губа, Олександр Олексійович
dc.contributor.author Guba, S.
dc.contributor.author Bolgova, N.
dc.contributor.author Demidova, E.
dc.contributor.author Guba, O.
dc.date.accessioned 2025-06-06T10:21:06Z
dc.date.available 2025-06-06T10:21:06Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. Губа, Н. Болгова, Є. Демидова, О. Губа // Технічні науки та технології. – 2025. – № 1 (39). – С. 255-265. – Режим доступу : https://doi.org/10.25140/2411-5363-2025-1(39)-255-265. – Заголовок з екрану. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13811
dc.description The article presents the stages of designing a mixture recipe for the preparation of protein shakes. The main objective of the study is to develop a formulation for a protein shake mixture with increased biological value by enriching secondary dairy products with ingredients that carry biologically valuable components. As a result of the research, draft formulations were developed, and the degree of influence of the added ingredients on organoleptic characteristics and shelf life was investigated. uk_UA
dc.description.abstract У статті представлено етапи проєктування рецептури суміші для приготування протеїнових коктейлів. Основною метою дослідження є розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю за рахунок збагачення вторинних молочних продуктів інгредієнтами-носіями біологічно цінних компонентів. У результаті проведених досліджень було розроблено проєкти рецептур, досліджено ступінь впливу внесених інгредієнтів на органолептичні показники та на терміни зберігання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject концентрат сироваткових білків uk_UA
dc.subject білкові коктейлі uk_UA
dc.subject порошок із ягід бузини uk_UA
dc.subject whey protein concentrate uk_UA
dc.subject protein shakes uk_UA
dc.subject elderberry powder uk_UA
dc.title Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю uk_UA
dc.title.alternative Development of a mixture formulation for a protein shake with increased biological value uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу