00 DSpace/Manakin Repository

Аналіз технології переробки молочної сировини та виробництва питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Водолага, Максим Володимирович
dc.contributor.author Vodolaga, Maksym Volodymyrovych
dc.date.accessioned 2025-09-23T09:58:23Z
dc.date.available 2025-09-23T09:58:23Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. Б. Вощенко uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14542
dc.description The purpose of this work is to study, analyze and master the general technological process of drinking milk production; study the organoleptic, physicochemical properties of pasteurized milk enriched with β-carotene in the conditions of the Sumy Dairy Plant branch of the State Enterprise "Aromat" of the State Enterprise "Milkiland Ukraine". The object of the study is the technological process of manufacturing pasteurized drinking milk enriched with β-carotene. The subject of the study of this work is pasteurized drinking milk enriched with β-carotene. It was established that according to organoleptic and physicochemical indicators, pasteurized drinking milk enriched with β-carotene produced by the Sumy Dairy Plant branch of the State Enterprise "Aromat" of the State Enterprise "Milkiland Ukraine" meets all the requirements of DSTU 2661-2010 "Drinking cow's milk. General technical conditions". uk_UA
dc.description.abstract Метою даної роботи є вивчення, аналіз та освоєння загального технологічного процесу виробництва питного молока; дослідження органолептичних, фізико-хімічних властивостей молока пастеризованого, збагаченого β-каротином в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» ДП «Мілкіленд Україна». Об’єктом дослідження є технологічний процес виготовлення питного молока пастеризованого, збагаченого β-каротином. Предметом дослідження даної роботи є питне молоко пастеризоване, збагачене β-каротином. Встановлено, що за органолептичними та фізико-хімічними показниками молоко питне пастеризоване, збагачене β-каротином, виробництва філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» ДП «Мілкіленд Україна» відповідає всім вимогам ДСТУ 2661-2010 «Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject молокопереробні підприємства uk_UA
dc.subject технології виробництва питного молока uk_UA
dc.subject питне молоко пастеризоване uk_UA
dc.subject milk processing enterprises uk_UA
dc.subject technologies for the production of drinking milk uk_UA
dc.subject pasteurized drinking milk uk_UA
dc.title Аналіз технології переробки молочної сировини та виробництва питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат» uk_UA
dc.title.alternative Analysis of the technology of processing dairy raw materials and production of drinking milk in the conditions of LLC "Milkiland Ukraine" branch of Sumy Dairy Plant of SE "Aromat" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу