dc.contributor.author |
Кучерук, Зіновія Іванівна |
|
dc.contributor.author |
Цуканова, Олена Сергіївна |
|
dc.contributor.author |
Кучерук, Зиновия Ивановна |
|
dc.contributor.author |
Цуканова, Елена Сергеевна |
|
dc.contributor.author |
Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna |
|
dc.contributor.author |
Tsukanova, Yelena Sergeevna |
|
dc.date.accessioned |
2015-01-15T10:03:27Z |
|
dc.date.available |
2015-01-15T10:03:27Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.citation |
Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба [Електронний ресурс] : монографія / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова. - Х. : ХДУХТ, 2014. - 131 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2015 |
|
dc.description |
The monograph provides information about the using of plant and microbial polysaccharides to improve the quality of the non-protein dough and non-protein bread on its basis. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У монографії викладено інформацію щодо використання полісахаридів рослинного і мікробного походження для покращення якості безбілкового тіста та готового безбілкового хліба на його основі. В монографии изложены сведения об использовании полисахаридов растительного и микробного происхождения для улучшения качества безбелкового теста и готового безбелкового хлеба на его основе. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі |
uk_UK |
dc.subject |
полісахариди рослинного і мікробного походження |
uk_UK |
dc.subject |
хліб безбілковий |
uk_UK |
dc.subject |
кріопаста з моркви |
uk_UK |
dc.subject |
полисахариды растительного и микробного происхождения |
uk_UK |
dc.subject |
хлеб безбелковый |
uk_UK |
dc.subject |
криопаста из моркови |
uk_UK |
dc.subject |
plant and microbial polysaccharides |
uk_UK |
dc.subject |
non-protein bread |
uk_UK |
dc.subject |
carrot kriopasta |
|
dc.title |
Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Использование полисахаридов растительного и микробного происхождения в технологии безбелкового хлеба |
uk_UK |
dc.title.alternative |
The using of plant and microbial polysaccharies in the technology of non-protein bread. |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |