DSpace Repository

Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба

Show simple item record

dc.contributor.author Кучерук, Зіновія Іванівна
dc.contributor.author Цуканова, Олена Сергіївна
dc.contributor.author Кучерук, Зиновия Ивановна
dc.contributor.author Цуканова, Елена Сергеевна
dc.contributor.author Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna
dc.contributor.author Tsukanova, Yelena Sergeevna
dc.date.accessioned 2015-01-15T10:03:27Z
dc.date.available 2015-01-15T10:03:27Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба [Електронний ресурс] : монографія / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова. - Х. : ХДУХТ, 2014. - 131 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2015
dc.description The monograph provides information about the using of plant and microbial polysaccharides to improve the quality of the non-protein dough and non-protein bread on its basis. uk_UK
dc.description.abstract У монографії викладено інформацію щодо використання полісахаридів рослинного і мікробного походження для покращення якості безбілкового тіста та готового безбілкового хліба на його основі. В монографии изложены сведения об использовании полисахаридов растительного и микробного происхождения для улучшения качества безбелкового теста и готового безбелкового хлеба на его основе. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі uk_UK
dc.subject полісахариди рослинного і мікробного походження uk_UK
dc.subject хліб безбілковий uk_UK
dc.subject кріопаста з моркви uk_UK
dc.subject полисахариды растительного и микробного происхождения uk_UK
dc.subject хлеб безбелковый uk_UK
dc.subject криопаста из моркови uk_UK
dc.subject plant and microbial polysaccharides uk_UK
dc.subject non-protein bread uk_UK
dc.subject carrot kriopasta
dc.title Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба uk_UK
dc.title.alternative Использование полисахаридов растительного и микробного происхождения в технологии безбелкового хлеба uk_UK
dc.title.alternative The using of plant and microbial polysaccharies in the technology of non-protein bread. uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account