Патенти: Recent submissions

  • Бордунова, Ольга Георгіївна; Астраханцева, Олена Григорівна; Байдевлятова, Ольга Миколаївна; Чіванов, Вадим Дмитрович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Астраханцева, Елена Григорьевна; Байдевлятова, Ольга Николаевна; Чиванов, Вадим Дмитриевич; Bordunova, O. G.; Astrakhantseva, O. G.; Baidevlyatova, O. M.; Chivanov, V. D. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-09-10)
    Композиція для захисту інкубаційних яєць курей, в яку входить екологічно безпечна речовина природного походження хітозан (кислоторозчинний)(рН 1 % розчину у 2 % надоцтовій кислоті 3,0; сорбційна активність за іонами міді ...
  • Плавинська, Світлана Володимирівна; Радчук, Олег Володимирович; Кіндя, Валерій Ілліч; Плавинський, Володимир Іванович; Плавинская, Светлана Владимировна; Радчук, Олег Владимирович; Киндя, Валерий Ильич; Плавинский, Владимир Иванович; Plavynska, S. V.; Radchuk, O. V.; Kindia, V. I.; Plavynsky, V. I. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-09-10)
    Пристрій для термічної обробки бобів сої містить термокамеру (4), виконану у вигляді багатогранника, де його верхня грань та днище (5) є похилими, а між ними розташований прутковий транспортер (3), з можливістю транспортування ...
  • Фотіна, Тетяна Іванівна; Дворська, Юлія Євгенівна; Фотина, Татьяна Ивановна; Дворская, Юлия Евгеньевна; Fotina, T. I.; Dvorska, J. E. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-07-10)
    Спосіб виділення мікроорганізмів роду Salmonella із харчових продуктів за допомогою тест-системи RIDASCREEN®Salmonella включає попереднє збагачення матеріалу з наступним проведенням імуноферментного аналізу. При цьому ...
  • Зон, Григорій Анатолійович; Ващик, Євгенія Володимирівна; Зон, Григорий Анатольевич; Ващик, Евгения Владимировна; Zon, G. A.; Vaschik, E. V. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-05-25)
    Модифікований спосіб визначення бактерицидних властивостей нових дезінфікуючих засобів належить до галузі ветеринарної мікробіології, санітарії і біотехнології, зокрема дезінфектології, та може бути використаний при ...
  • Кочмола, Микола Максимович; Сохін, Володимир Миколайович; Сохіна, Любов Миколаївна; Панкевич, Віктор Григорович; Кочмола, Николай Максимович; Сохин, Владимир Николаевич; Сохина, Любовь Николаевна; Панкевич, Виктор Григорьевич; Kochmola, N. M.; Sokhin, V. N.; Sohіna, L. N.; Pankiewicz, V. G. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-03-12)
    Установка для визначення вмісту вуглецю в золі винесення пиловугільних котлоагрегатів теплових електростанцій містить в собі ємнісний датчик, клапан скидання золи, кінематично зв'язаний з електромагнітом, лічильно-розв'язувальний ...
  • Кацов, Віталій Миколайович; Максімов, Федір Євгенович; Рожевський, Юрій Петрович; Кацов, Виталий Николаевич; Максимов, Федор Евгеньевич; Рожевский, Юрий Петрович; Katsov, V. N.; Maximov, Th. E.; Rozhevsky, Y. P. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-03-12)
    Дисмембратор містить циліндричний, з наскрізними отворами, вертикальний ротор, підшипниковий вузол та вентиляційні колеса.
  • Якуба, Олександр Радіонович; Максімов, Федір Євгенович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Якуба, Александр Радионович; Максимов, Федор Евгеньевич; Сабадаш, Сергей Михайлович; Yakubа, A. R.; Maximov, Th. E.; Sabadash, S. M. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-03-12)
    Установка для сушіння харчових продуктів містить сушильну камеру з можливістю утворення псевдозрідженого шару з закрученими потоками на рівні осьового завихрювача. Установка має відбійну решітку з частинками інертного ...
  • Касянчук, Вікторія Вікторівна; Бергілевич, Олег Олександрович; Могутова, Валентина Федорівна; Касьянчук, Виктория Викторовна; Бергилевич, Олег Александрович; Могутова, Валентина Федоровна; Kasyanchuk, V. V.; Berhilevych, О. А.; Mohutova, V. F. (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2012-01-25)
    Спосіб пастеризації некондиційного молока (не придатного для споживання в їжу людям), що включає знезараження молока при температурній 80±2 °С з витримуванням 20-30 с, який відрізняється тим, що температурну обробку ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account