Патент 84431. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович; Обозна, Маргарита Василівна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Борисова, Аліна Олексіївна; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чуйко, Людмила Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Обозная, Маргарита Васильевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Борисова, Алина Алексеевна; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Date:
2013
Abstract:
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого
знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована
дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
Show full item record