Патент 84434. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Борисова, Алина Алексеевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Date:
2013
Abstract:
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого
знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована
дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2:1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
Show full item record