Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Снегур, Фарида Мухамедовна; Борисова, Алина Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Date:
2013
Abstract:
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого
знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована
дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
Description:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану.
Show full item record