Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Борисова, Алина Алексеевна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Дата:
2013
Короткий опис(реферат):
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого
знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована
дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду.
Суть розробки, основні результати:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется сыр
кисломолочный нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого
обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор агароида.
Показати повний опис матеріалу