00 DSpace/Manakin Repository

Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Вязовченко, Андрій Миколайович
dc.contributor.author Вязовченко, Андрей Николаевич
dc.contributor.author Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
dc.date.accessioned 2016-05-25T10:53:28Z
dc.date.available 2016-05-25T10:53:28Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343
dc.description Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition. uk_UK
dc.description.abstract Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject макаронні вироби uk_UK
dc.subject виробництво uk_UK
dc.subject технологічна схема uk_UK
dc.subject макаронные изделия uk_UK
dc.subject производство uk_UK
dc.subject технологическая схема uk_UK
dc.subject pasta uk_UK
dc.subject manufacturing flow diagram uk_UK
dc.subject flour uk_UK
dc.title Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий. uk_UK
dc.title.alternative Study and analysis of technology of production of pasta uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу